vedete-produse

Acum că am epuizat toate subiectele legate de sărbători și ne simțim un pic obosiți, ne pregătim de alt milestone - ce facem să arătăm bine în vară. Începe sezonul ideilor „creative” pentru corpul dorit, povești despre suplimente și diete miraculoase, vedete care au slăbit 20 kg cu un ceai, știți voi.

Vremurile noastre nu mai sunt ca înainte, când aveai o revistă despre fitness pe care o găseai o dată la câteva săptămâni, vedeai acolo „idoli” cu antrenamente și dietele lor. În 2018 e mai simplu - intri pe Instagram, search, follow, gata. Urmărești pe cine vrei tu și vei vedea tot ce fac „vedetele” acelea toată ziua. Sau ce îți arată.

Social media a devenit o platformă excelentă de promovare și, în același timp, un sistem de vânzări. Sunt sigur că ați văzut și voi - vedetele se promovează pe platforme sociale, brusc apare în poze și câte un produs - antrenament special, ceaiuri scumpe, parfumuri, depinde de om. Nu mă înțelegeți greșit, sunt de acord cu ceea ce fac, este, la urma urmei, jobul lor și își fac treaba așa cum știu mai bine.

Problemele apar atunci când la sală vin băieți care vor abdomen de Lazar Angelov și fete cu aspirații de fund Kardashian. Și, dacă se poate, în 8 săptămâni, că au văzut la cineva pe Instagram că atâta durează. Serios?! Vreau și eu rețeta, atunci - să am un abdomen definit în 8 săptămâni, să nu îmi pierd masa musculară și, ah, vreau și KFC din când în când.

Oamenii ăștia vin la sală cu poza și îmi zic „asta vreau, cât timp îmi ia?” Nu poți să spui că s-ar putea să nu ajungă așa niciodată, pentru că nu știi sigur. Există varianta să ajungă, la rândul său, un idol pentru alții. Dar trebuie să știți că dacă cineva vă spune că în 6 săptămâni o să fiți ca modelul de pe Insta, vă minte. În 6 săptămâni poți să slăbești, să te tonifiezi, să arăți bine, dar nu vei arăta la fel ca o persoană care face asta de-o viață. Ca antrenor, eu trebuie să încurajez oamenii să ajungă la rezultatele pe care și le doresc, dar trebuie să fiu sincer și să îi fac să înțeleagă rezultatele la care pot să ajungă în timpul pe care sunt dispuși să îl investească în sport.

Așadar, dietele și antrenamentele vedetelor, pachetele pentru abdomenul de vis și fundul perfect… funcționează?

Da. Funcționează dacă te ții de antrenamente, dacă ai grijă la alimentație, dacă îți știi obiectivele și nu deraiezi pe drum. Dar țin să subliniez asta - nu crede toate pozele sau tot ce îți spune pachetul că vei obține. Ia totul mai la rece puțin, nu te enerva dacă nu iese și nu arunca cu pietre în programele online. Persoana care îți propune un antrenament poate să fie calificată sau nu. Antrenamentul poate să fie susținut la maxim de corpul tău sau nu. Sunt atât de multe aspecte de luat în considerare, încât trebuie să înțelegi că și rezultatele pot avea variațiuni.

Antrenamentul îți va lua 1 oră din zi. Celelalte 23 sunt strict în grija ta. Trebuie să fii sincer cu tine, să ai obiective realiste și realizabile și să nu crezi că dacă cineva îți spune că în 6 săptămâni o să ai pătrățele, dar tu citești postările lângă o sticlă de Cola și un pumn de covrigei.

Ai grijă de tine, rezultatele vor veni pe măsura muncii pe care o depui!

About Author

GIVE A REPLY