A început toamnă

De ce să nu renunți la obiceiurile sănătoase?

În celălalte articole am tot scris și v-am povestit despre vară, despre așteptările noastre atunci când vine vorba de un corp bine lucrat și cum ne ambiționăm doar într-o anumtă perioadă a anului.

Toți urmărim ca în perioada de vară să avem corpurile perfecte pentru poze, dar oare acest lucru e benefic pentru noi și organismul nostru?

Mulți dintre noi nu vor să recunoască acest lucru. Din experiența mea personală vă pot spune că după ce am slăbit 18 kilograme am început să văd anumite rezultate: un corp tonifiat, am devenit mai fericit, motivat și am început să mă simt mai bine per total. 🙂

Am stabilit că sportul merge mână în mână cu nutriția, dar odată cu începerea unui nou anotimp corpul nostru începe să devină mai comod, iar oamenii au tendința să renunțe să mai țină un regim sau să facă exerciții.

Nu trebuie să facem poze în costum de baie așa că hai să ne ascundem în spatele unor hanorace și a unor pulovere!

De ce să iți mai pese de ceea ce mănânci? Nu sună bine o porție de fast-food seara când te întorci de la serviciu?

Acest tip de gândire te-au adus în situația în care să nu iți placă ceea ce vezi, iar hainele să nu iți mai vină bine. Ai muncit pentru ce? Pentru a te întoarce la vechile obiceiuri. Obiectivul tău nu este să slăbești, obiectivul tău este ca tu să ai un corp sănătos, să te simți bine în pielea ta.

Pentru mine atenția pe care o focalizez către corpul meu corpul meu, alegerea unei alimentații potrivite este un stil de viață.

Ești obosit după serviciu? Fă un circuit rapid care durează 30 de minute pentru a te menține în formă, iar după aceea o să te încarci cu energie, o să ai o stare de bine generală.

Astenia de toamnă influențează extrem de mul oamenii și văd acest lucru permanent în jurul meu și da înțeleg. Nu te duce către mâncare nesănătoasă! Ieși în oraș și alege cu grijă ceea ce mănânci!

Vrei o clătită? Împarte clătita cu persoana iubită! Așa ai grijă și de tine și de jumătatea ta! Nu te neglija doar pentru că ai o stare mai puțin bună ca acum o lună. Nu faci asta pentru un selfie, o faci doar pentru tine. Nu renunța la ceea ce ai obținut prin multă muncă și transpirație! Nu te încoarce la covrigeii mâncați la birou!

Dacă vara s-a terminat ... nu renunța la sport! 

Ps: Hai la treabă!

About Author

GIVE A REPLY