Sale!
total body workout featured

Total body workout

(8 recenzii de la clienți)

129.00 lei 99.00 lei

Acest material ușor de înțeles și folosit este tot ce ai nevoie pentru 12 antrenamente intense, care să îți producă multe endorfine și o formă excelentă. Bazat pe experiența extensivă în fitness a lui Vlad Clenciu, acest ghid va fi prietenul tău cel mai bun în călătoria spre centimetri pierduți și încredere în tine câștigată. De la intervale intense la exerciții de stretching, antrenamentele din Total Body vor fi favoritele tale.

Hai să îi dăm drumul!

 

Ghidul conține 12 antrenamente desfășurate, accesibile ușor și în format foto-video, pentru o lună de zile. Pentru orice nelămuriri sau informații suplimentare, poți să mă contactezi oricând, direct din document!

*Odată ce plata comenzii a fost confirmată, vei primi un email cu linkul de descărcare a programului de workout

Categorii: , ,

8 reviews for Total body workout

 1. Palagesiu Bogdan

  Un antrenament foarte bine structurat, care lucreaza toate grupele musculare. Il recomand tuturor persoanelor care doresc sa slabeasca, avand antrenamente de tip HIIT(High-intensity interval training), dar si persoanele care doresc sa puna masa musculara sau sa se tonifieze. Felicitari Vlad Clenciu pentru programul creat. Nota 10

 2. Claudia

  Total body workout este un pachet complet, usor de înțeles, cu antrenamente eficiente și rapide.

  M-a ajutat mult faptul că antrenamentele conțin poze și filmări cu fiecare exercițiu, astfel încât parcurgerea lor a fost foarte ușoară. Recomand cu drag acest pachet!

 3. Neaga Vlad

  Unul dintre cele mai bune programe de antrenament pe care le-am incercat de-a lungul carierei mele de sportiv de performanta. Inbina exercitii usoare dar care iti solicita cele mai importante grupe musculare. Recomand!

 4. Bartis Zsuzsanna

  I’ve been training with Vlad for almost 2 years now, and believe he is one of the most committed trainers around.
  Vlad is focused on helping me achieve my goals whatever this might be, getting in shape or getting stronger and makes every session challenging & fun. My fitness has increased and I’ve seen improvements in my ability to complete the trainings and push myself harder throughout each session.

 5. Elena

  ❤️💪🏽 the best

 6. Sorin Clenciu

  O selecție de exerciții interesantă, prezentată într-o manieră profi. Bravo! Astept următoarele.

 7. Patricia Agape

  Mersul la sală a devenit mai mult decât o plăcere, atunci când, cu ajutorul lui Vlad am realizat că se poate …si e atât de simplu, numai să vrei, Mersul la sală a devenit mai mult decât o plăcere, atunci când, cu ajutorul lui Vlad am realizat că se poate …si e atât de simplu, numai să vrei! Restu’ e Cancan…
  Yesss, i became addicted! 💪💪💪

 8. Cristina

  Greu și enervant, ca toate programele lu’ Clenciu. Dar potrivit pentru oricine: gagici finuţe de la birou, femei serioase care construiesc case și bărbaţi adevăraţi care crapă lemne. Nimeni nu scapă 🙂

Add a review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *