Fiind această perioadă magică, toată lumea postează peste tot articole și sfaturi despre cum să nu te îngrași de Crăciun și de Anul Nou. Problema, însă, e alta - excesele de sărbători ne fac să nu ne îngrășăm doar de Crăciun și de Anul Nou, ci pe toată această perioadă.

 

Cu o săptămână înainte de Crăciun nu mai vii la sală, pentru că ai de făcut pregătiri. Aș putea să înțeleg de ce se întâmplă asta, dar nu vreau. Gândește-te la tine și la cele 24 de ore pe care le ai într-o zi - de ce nu poți să îți găsești o oră pe zi în săptămâna aia de dinainte de Crăciun, în care să faci ceva bun pentru tine.

 

La fel, nu înțeleg de ce în săptămâna asta de după Crăciun, în care ai 5 zile destul de libere în care poți să te antrenezi și să ai grijă de tine, alegi în continuare să nu faci nimic.

 

Iar după Revelion mai este perioada aia de încă o săptămână în care nimeni nu face nimic, pentru că se recuperează după toate excesele sărbătorilor.

 

Eu vreau ca noi să fim altfel, să nu facem parte din categoria oamenilor care se plâng uitându-se în oglindă și apoi fac bandă câte o oră zi de zi după Revelion.

 

Hai să nu stricăm munca pe care am depus-o pe tot parcursul anului în 2 săptămâni. Pentru că da, muncești 1 an să ajungi la niște rezultate faine, și apoi te lăfăi în calorii și stai pe canapea de sărbători. Săptămânile de pauză se recuperează greu. Gândește-te așa: 1 săptămână de pauză se recuperează în 3 săptămâni de antrenament. Chiar merită să tragi o luna jumate pentru că 2 săptămâni nu ai putut să te mobilizezi un pic?

 

Hai să nu începem planurile pe 2018 cu diete magice care să dea jos kilogramele din alea 2-3 săptămâni!

 

Și am o sugestie pentru asta:

 

Intră pe grupul nostru privat, Your Only LImit is You by Vlad Clenciu. Vei găsi acolo modele de antrenamente, sfaturi pentru o viață mai sănătoasă. În mod normal, trebuie îndeplinite câteva condiții pentru a face parte din grup, dar pentru că este o perioadă specială, vom aproba cererile tuturor. Trebuie, însă, să vrei cu adevărat să faci parte dintr-un grup de oameni care se antrenează împreună, care învață cum să execute corect exercițiile și cum să își adapteze alimentația în funcție de obiectivele lor.  

 

Noi nu facem parte din categoria oamenilor care se plâng că s-au îngrășat de Crăciun, și nici nu dăm vina pe antrenor pentru scăpările noastre. Serios, antrenorul nu vine la tine acasă, ia o pâlnie și începe să dea cu sarmale, prăjituri și Cola în tine.

 

Pe grup sunt antrenamente gândite cu cap, nu sunt lungi, sunt adaptate la un program aglomerat, dar sunt făcute în așa fel încât să te facă pe tine să te simți și să arăți mai bine.

 

Așadar, haide pe grup, găsești acolo toate răspunsurile la întrebările pe care le-ați putea avea. Iar dacă nu le găsești, sunt eu acolo ca să răspund!

Vlad

About Author

GIVE A REPLY