[dt_sc_one_half first]

clenciu fundal verde

[/dt_sc_one_half][dt_sc_one_half id="column_data" id="about-us-section" ]

Salut!

Eu sunt Vlad Clenciu și sunt pasionat de sport.

Mai mult decât atât, sunt pasionat de a-i face și pe alții să găsească bucuria de a face mișcare și de a culege roadele efortului depus la sală. Crede-mă, roadele sunt super faine.

Am făcut karate de la 4 ani, iar la vârsta de 10 ani aveam centura maro și titluri de campion național pe diferite ramuri ale acestui sport. Îmi plăcea atât practicarea sportului, cât și latura sa pedagogică, iar asta a fost un preambul al carierei mele.

La 12 ani am renunțat la sport pentru o perioadă și m-am îngrășat destul de mult. „Vlad, ești gras” mi-a spus mama, iar cuvintele ei au declanșat un sentiment și mi-am dat seama că trebuie să schimb ceva. Am început să studiez ce înseamnă un stil de viață sănătos, mâncare corectă, exerciții de fitness și mi-am schimbat radical rutina zilnică.

După ce am terminat liceul am venit la Timișoara și, deși intrasem la facultatea de kinetoterapie, am ales să merg la facultatea de management a Politehnicii. După primul an de facultate, timp în care am mers mult la o sală mică din oraș, am găsit Smartfit și s-a schimbat cumva percepția mea de „nu pot să trăiesc din sport”.

Am început să merg la toate clasele, la 20 de ani mi-am făcut un împrumut pentru a-mi plăti cursul de instructor, după care mi-am făcut practica la aceeași sală.

Am avut norocul de a ține clasele de Ultimate Training - antrenamentul care ma reprezintă. Am intrat apoi în organizarea celui mai mare concurs național de crossfit, organizat de Smartfit - sala unde lucrez cu drag și acum.

Sunt fericit pentru toate lucrurile pe care am reușit să le fac și mă bucur să pot să spun că le-am obținut prin multă muncă. Acum, după aproape 5 ani în care am antrenat oameni de toate felurile - atleți de performanță, vedete, oameni sedentari care își doreau să slăbească, doamne care voiau abdomen și fund tonifiat, modele - îmi dau seama că procesul de învățare nu se va termina niciodată, dar e mult mai frumos când îl împărtășești și cu alții.

Așadar hai să facem lucruri faine împreună. Your only limit is you!

- Vlad

[/dt_sc_one_half]