Scuze și mulțumiri

O  să încep prin a vă spune un simplu scuze

Astăzi este despre voi! Care voi?

Cei care mă urmăriți! Vreau să îmi cer scuze și chiar dacă nu mă caracterizează acest lucru, asta simt să fac pentru că vă datorez asta.

Pentru ce îmi cer scuze? Pentru faptul că nu am postat și scris recent nici pe grupul Your Only Limit Is You by Vlad Clenciu nici pe blog, comunității create îi sunt dator fiindcă noi suntem mai mult: noi suntem o FAMILIE.

Mă simt vinovat pentru că eu sunt cel care încearcă să vă explice fiecăruia în parte despre timp și cum poate fi acesta organizat pentru ca să obțineți ceea ce vă doriți, dar am căzut și eu la datorie prin faptul că m-am concentrat mai mult pe programul de exerciții online și v-am neglijat. Mi-am ocupat timpul cu băncile, idei noi, lansarea produsului, actele normative…vă imaginați… eu și băncile. Voi mă știți ca tipul  în pataloni scurți, dar a trebuit să fiu tipul îmbrăcat la costum.  😉

Vă scriu aceste gânduri sincere, venite din suflet pentru că am fost întrebat: Vlad ce mâncăm?; Vlad ce exerciții să facem etc…

Am lansat produsul la care am lucrat și vă pot spune că  o să găsiți exerciții, antranamente pentru tot corpul, sfaturi pentru o alimentație sănătoasă, iar cu ajutorul acestui “combo” o să putem ajunge la forma dorită într-un timp scurt.

Pregătiți-vă costumele de baie!👙

Pentru ce vă mulțumesc? Pentru că mi-ați fost alături, pentru că vă alocați și puținele voastre minute libere pentru a îmi citi articolul și nu în ultimul rând și cel mai important pentru că sunteți lângă noi și evoluăm zi de zi împreună fie cu pași mici sau cu pași mai mari.

Vă muțumesc pentru toate comentariile, sharerurile, likeurile, reacțiile, sfaturile! Acestea au contribuit la formarea frumoasei noastre comunități care este plină de oameni unici, care au o poftă nestăpânită de cunoaștere și care sunt ca și mine iubitori de SPORT.

Pot să vă spun ca și concluzie că vă pregătim multe surprize și pentru că facem parte dintr-o familie vă rog să îmi spuneți despre ce vă doriți să vorbim în articolele viitoare. Imi doresc să fie un dialog deschis între mine și voi. Aștept cu drag sugestiile voastre în mesaje, e-mailuri, mesaje pe instagram, orice, noi ne dorim să vă prioritizăm dorințele.

Sunt conștient că acest articol v-a luat prin surprindere pentru că nu mă reprezintă, dar asta am simțit să fac pentru voi comunitatea și m-a făcut să mă simt super.

PS : Vorba lungă e sărăcia omului așa că hai la antrenamente!

About Author

GIVE A REPLY