Total Body
M-am tot gândit cum să încep. De ce-ul acestui antrenament Total Body Workout, de ce spun că e bun pentru noi toți. Ei bine, eu cred în acest sistem simplu și eficient, și cred pentru că experiența anilor de antrenor m-a învățat asta.
În ultimii ani, am sesizat că una din cele mai mari probleme legate de sport este lipsa timpului - nu am timp de sală, nu am timp de cardio, nu am timp de mine. Am încercat să lucrez cu fiecare client în parte atunci când și-a făcut timp, fie că era dimineața la 7, fie seara la 8. E normal. Așa cum eu lucrez, și oamenii lucrează și nu le pot impune să vină la ora 14 la sală. Am reușit în felul ăsta să mă înțeleg cu oamenii, să îi aduc la în sală, să îi pornesc pe drumul acesta.
Dar apare a doua problemă - plictisul. Pe care să știi că l-am înțeles. Am trecut de era luni e ziua mondială de piept :)) Îi înțeleg, serios. Ajungi la un punct în care știi toate aparatele, știi greutatea cu care poți face 5 serii de câte 10 repetări, știi ce urmează, iar dacă nu participi la un concurs de culturism, unde trebuie să izolezi un mușchi în unghiuri diferite, chiar devine un pic monoton să știi de astăzi tot ce o să faci mâine, pe lângă faptul că depui efortul de a veni la sală.
Așadar, am început să lucrez cu antrenamente funcționale, și pot spune că sunt cele mai căutate din motive foarte clare. Te aduc rapid în formă, în fiecare zi e altceva, în fiecare zi poți să te auto-depășești (săptămâna trecută ai făcut 10 flotări? Azi ai reușit 12? Progres!). Lipsește partea de cardio, așa-i. Dacă ai doar o oră pe timp timp pentru antrenament și poți să vii de 3 ori pe săptămână la sală, când să mai faci și cardio?
Iată soluția! Nu e nevoie să stai o oră pe bandă pentru că tot sistemul de antrenament e conceput ca un circuit cu pauze scurte, cu un număr de repetări gândit în așa fel încât să îți ridice pulsul și să te aducă în zona de ardere a grăsimilor.
Nicio zi din săptămână nu trebuie să fie la fel ca alta, iar tu vei deveni tot mai fit, te vei simți mai bine, vei fi mai sănătos și bei și arăta așa cum îți dorești. Presupun că ambiție ai și nici nu o să trișezi, da? Dacă legi și de o alimentație corectă, o să ajungi la rezultate faine mai repede decât crezi.
Cu gândul ăsta am pornit în Timișoara, dar au fost mulți oameni care mi-au scris că vor un antrenament similar și în orașele în care locuiesc ei. Așa că am decis să-mi pun gândurile într-un program complet de workout. Crede-mă, e simplu. Ai 12 antrenamente diferite, explicate cu fotografii și video, care îți solicită tot corpul, pentru rezultate bune și cât de repede și sănătos se poate. Da. Este pentru pentru oricine - și cei care intră prima dată în sală, și cei cu vechime. Ajustează pauza dintre serii și o să fie perfect.
Așadar, hai! Lucrăm corpul armonios, fără să stăm ore în șir la sală, fără să ne plictisim și fără să facem ceva neplăcut.
Total Body Workout este disponibil pe site, iar dacă ai orice întrebări, eu sunt aici, scrie-mi oricând!

About Author

GIVE A REPLY